Ø Επιδιώκουμε την ΕΝΟΤΗΤΑ στον Κλάδο μας απέναντι στα κοινά προβλήματα.

Ø Αγωνιζόμαστε για την ανατροπή των πολιτικών που οδηγούν στη διάλυση της Δημόσιας Εκπαίδευσης και την εξόντωση του Εκπαιδευτικού.

Ø Αποζητούμε την απαλλαγή του κλάδου από τις συνδικαλιστικές παρατάξεις που είναι δέσμιες κομματικών συμφερόντων προκειμένου να αλλάξει πλεύση το συνδικαλιστικό κίνημα, να πράττει και να φέρεται αδέσμευτα και αγωνιστικά ενάντια στις μεθοδεύσεις των κυβερνητικών επιλογών.


Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ Δ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΑΠΥΣΠΕ)-Χρήστος Κυριακόπουλος






Γιατί ζητώ την ψήφο σας;
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι
Σε αυτή την  εκλογική αναμέτρηση των υπηρεσιακών συμβουλίων  αποφάσισα να δώσω τη μάχη με τη συμμετοχή μου ως υποψήφιος Αιρετός στο ΑΠΥΣΠΕ Δ. Μακεδονίας στο Ανεξάρτητο  Ενωτικό  Ψηφοδέλτιο Δ Μακεδονίας.
Αν και δεν ευθύνομαι προσωπικά για τον κατήφορο που έχει πάρει η χώρα μας και για τη βαθιά ανθρωπιστική κρίση που βιώνει ο λαός μας εξαιτίας των μνημονιακών πολιτικών, αισθάνομαι βαρύ το αίσθημα της ευθύνης απέναντι στα  παιδιά μου, στους μαθητές μου, στους Συναδέλφους-σσες  της Δ. Μακεδονίας , με την εκλογή μου ως Αιρετός στο ΑΠΥΣΠΕ , θα σταθώ απέναντι σε όλους εκείνους που έχουν εξαθλιωθεί από τις πολιτικές επιλογές της ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι
Θα αγωνιστώ με αποφασιστικότητα και συνέπεια για την ισονομία την αξιοκρατία και την ίση μεταχείριση όλων των συναδέλφων χωρίς διακρίσεις, περιφρουρώντας την αξιοπρέπεια και την προσωπικότητα του κάθε συναδέλφου.
Θα είμαι δίπλα σας για την προάσπιση των δικαιωμάτων  σας και τη στήριξη κάθε δικαίου νόμιμου αιτήματος σας, θα υπηρετήσω σταθερά και αταλάντευτα τη διαφάνεια στις αποφάσεις των συμβουλίων έχοντας σαν βάση τις θέσεις του κλάδου και τους κανόνες δικαίου   
Αλλά και ως μαχόμενος εκπαιδευτικός δεν μπορώ να ανεχθώ το ανελέητο σφυροκόπημα της δημόσιας εκπαίδευσης και των εκπαιδευτικών.
                                                           Για  όλους αυτούς τους λόγους
                                                         
                                                            ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ 5 ΝΟΕΜΒΡΗ
                                                       ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ   
Κυριακόπουλος   Χρήστος
Δάσκαλος 11Ο  Δ.Σ  Κοζάνης
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ  ΚΟΖΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου