"Φτηνά τη Λευτεριά δεν την πουλούν πουθενά. Ούτε και τη χαρίζουνε. Όσοι την πήραν χάρισμα τη χαράμισαν"
Μενέλαος Λουντέμης

Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014

ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ Δ/ΝΤΕΣ- ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥΣ

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δομήνικος Θεοτοκόπουλος

Διεύθυνση: Τίτου Γεωργιάδη & Γερωνυμάκη, Ηράκλειο Κρήτης, Τ.Κ. 71306
Επικοινωνία: info@sylekpe.gr Τηλ. & Fax. 2810227341


Ψήφισμα από τη συνάντηση του Δ.Σ. του Συλλόγου μας με τους Διευθυντές-προϊσταμένους σχολικών μονάδων για τις διαδικασίες της Αξιολόγησης.
Η συνάντηση του Δ.Σ. του Συλλόγου «Δ. Θεοτοκόπουλος» με τους διευθυντές και τους προϊσταμένους σχολικών μονάδων και νηπιαγωγείων, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13-10-2014, κατέληξε ομόφωνα στα εξής:
  • Οι διευθυντές σχολικών μονάδων να συμμετέχουν στην Απεργία-Αποχή που έχουν κηρύξει Α.Δ.Ε.Δ.Υ.–Δ.Ο.Ε. από όλες τις διαδικασίες υλοποίησης της ατομικής αξιολόγησης (Π.Δ. 152/13) των εκπαιδευτικών αλλά και αυτοαξιολόγησης-αξιολόγησης της σχολικής μονάδας και κάθε διαδικασία αξιολόγησης του εκπαιδευτικού έργου η οποία πραγματοποιείται σε υλοποίηση του σχετικού νομοθετικού πλαισίου (Ν. 4024/11, Ν. 3848/10, Ν. 4142/13, Ν. 3679/10).
  • Δεν πρόκειται να δεχτούμε την αυτοαξιολόγηση της Σχολικής Μονάδας. Δεν πρόκειται να αξιολογηθούμε ή να αξιολογήσουμε.
  • Οι εκπρόσωποι στα Υπηρεσιακά Συμβούλια (εκλεγμένα και διορισμένα μέλη) να απέχουν από τις διαδικασίες των κρίσεων υποψήφιων διευθυντών, εφόσον αποκλειστεί έστω κι ένας Διευθυντής, που δε συμμετείχε στις παραπάνω διαδικασίες της αξιολόγησης.
  • Με βάση τις αποφάσεις της ΔΟΕ και της ΑΔΕΔΥ καλούμε με συνεδριάσεις και αποφάσεις συλλόγων διδασκόντων να μην αναρτήσουν τον ετήσιο προγραμματισμό των νηπιαγωγείων και των δημοτικών σχολείων στο  ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ.
  • Οι συνάδελφοι διευθυντές που δεν παρευρέθηκαν στη συνάντηση να σεβαστούν και να ακολουθήσουν τις αποφάσεις που πάρθηκαν στη συγκεκριμένη συνάντηση.
  •                                                                                      ypografi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου