Ø Επιδιώκουμε την ΕΝΟΤΗΤΑ στον Κλάδο μας απέναντι στα κοινά προβλήματα.

Ø Αγωνιζόμαστε για την ανατροπή των πολιτικών που οδηγούν στη διάλυση της Δημόσιας Εκπαίδευσης και την εξόντωση του Εκπαιδευτικού.

Ø Αποζητούμε την απαλλαγή του κλάδου από τις συνδικαλιστικές παρατάξεις που είναι δέσμιες κομματικών συμφερόντων προκειμένου να αλλάξει πλεύση το συνδικαλιστικό κίνημα, να πράττει και να φέρεται αδέσμευτα και αγωνιστικά ενάντια στις μεθοδεύσεις των κυβερνητικών επιλογών.


Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Πιθανά οργανικά κενά


Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Όπως ήδη γνωρίζετε, με πρόσκλησή της, η ΔΠΕ Καστοριάς καλεί όσους έχουν έρθει με μετάθεση από άλλο ΠΥΣΠΕ,  όσους έχουν κάνει αίτηση για μετάθεση/ βελτίωση θέσης τον Νοέμβριο και  όσους είναι στη διάθεση (επειδή έχουν χάσει την οργανική τους θέση), να υποβάλουν τις δηλώσεις τους μέχρι 22/4/2019 (τη Μ. Δευτέρα) και ώρα 10:00. Οι δηλώσεις πρέπει να γίνουν ηλεκτρονικά στο  https://teachers.minedu.gov.gr, κάνοντας χρήση των προσωπικών κωδικών του Σχολικού Δικτύου (sch.gr), εκτός από τους ΠΕ70- Ειδικής Αγωγής, οι οποίοι θα υποβάλουν τη δήλωσή τους είτε  ηλεκτρονικά στο mail της Διεύθυνσης, είτε αυτοπροσώπως στα γραφεία της Διεύθυνσης.
Επίσης το ΠΥΣΠΕ Καστοριάς μετά την, από 3/4/2019, συνεδρίασή του προσδιόρισε τα οργανικά κενά, όπως φαίνονται στην πρόσκληση της Διεύθυνσης  (αναλυτικότερα στο http://dipe.kas.sch.gr/?p=953).
Ανεξάρτητα όμως από τα οργανικά κενά που ήδη υπάρχουν και είναι σε γνώση όλων, πρέπει να γνωρίζετε πως είναι πιθανό να δημιουργηθούν και άλλα κενά, ακόμη και σε σχολικές μονάδες που αυτή τη στιγμή δε φαίνεται να έχουν, εξαιτίας πιθανών μετακινήσεων συναδέλφων που ζητούν βελτίωση θέσης (μεταθέσεις εντός ΠΥΣΠΕ), αφού οι αιτήσεις εξετάζονται όλες  μαζί και ταυτοχρόνως.
 Ύστερα από επεξεργασία των αιτήσεων βελτίωσης θέσης που έγιναν τον Νοέμβριο, σας  παραθέτουμε στους παρακάτω πίνακες,  τα πιθανά κενά που μπορεί να προκύψουν, ώστε όλοι να έχετε την ίδια πληροφόρηση και να κάνετε τις  δηλώσεις κατά  τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
ΠΕ70                                                                                     
1ο Δ.Σ. Άργους Ορεστικού
2ο Δ.Σ. . Άργους Ορεστικού
3ο Δ.Σ. . Άργους Ορεστικού
4ο Δ.Σ. . Άργους Ορεστικού
1ο Δ.Σ. Μανιάκων
2ο Δ.Σ. Μανιάκων
Δ.Σ. Κολοκυνθούς
Δ.Σ. Ασπροκκλησιάς
Δ.Σ. Τοιχιού
Δ.Σ. Επταχωρίου
Δ.Σ. Διποταμίας
Δ.Σ. Οινόης
Δ.Σ. Πολυκάρπης
9ο Δ.Σ. Καστοριάς

ΠΕ60
1ο Ν/Γ Μανιάκων
2ο Ν/Γ Μανιάκων
9ο Ν/Γ Καστοριάς
10ο Ν/Γ Καστοριάς
11ο Ν/Γ Καστοριάς
12ο Ν/Γ Καστοριάς
Ν/Γ Μαυροχωρίου
Ν/Γ Ασπροκκλησιάς
1ο Ν/Γ Μεσοποταμίας
Ν/Γ Νέου Οικισμού

Τέλος, να επισημάνουμε πως δεν μπορείτε να κάνετε «οριστική υποβολή» της αίτησης, διότι το σύστημα δε σας δίνει αυτή τη δυνατότητα. Θα κάνετε κανονικά «προσωρινή υποβολή» και η οριστικοποίηση της αίτησης θα γίνει από τη ΔΠΕ Καστοριάς, μόλις εκπνεύσει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων.
Υ.Γ. Μία, μόνο, αίτηση συνταξιοδότησης κατατέθηκε στη Δ/νση, από συνάδελφο ΠΕ70. (Υπάρχει όμως  η δυνατότητα να ανακαλέσει της αίτησή του μέχρι 10/5).


                                                Μπέλλος  Σταύρος      Καρανικόλας Θωμάς
                                         
                                               Αιρετοί της Ανεξάρτητης Κίνησης Καστοριάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου