Ø Επιδιώκουμε την ΕΝΟΤΗΤΑ στον Κλάδο μας απέναντι στα κοινά προβλήματα.

Ø Αγωνιζόμαστε για την ανατροπή των πολιτικών που οδηγούν στη διάλυση της Δημόσιας Εκπαίδευσης και την εξόντωση του Εκπαιδευτικού.

Ø Αποζητούμε την απαλλαγή του κλάδου από τις συνδικαλιστικές παρατάξεις που είναι δέσμιες κομματικών συμφερόντων προκειμένου να αλλάξει πλεύση το συνδικαλιστικό κίνημα, να πράττει και να φέρεται αδέσμευτα και αγωνιστικά ενάντια στις μεθοδεύσεις των κυβερνητικών επιλογών.


Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

Τηλεσυναντήσεις με ομάδες σχολείων στον αγώνα απέναντι στην αξιολόγηση-χειραγώγηση

 

Εν μέσω πανδημίας και μέσα στην καταιγίδα των αντιεκπαιδευτικών νομοθετημάτων ή Υπουργικών Αποφάσεων της κυβέρνησης, βρισκόμαστε και πάλι αντιμέτωποι με το σενάριο της χειραγώγησής μας,της κατηγοριοποίησηςτων σχολείων,της αφυδάτωσης του Δημόσιου Σχολείου, την εσωτερική-εξωτερική αξιολόγηση.

Η απάντησή μας πρέπει να είναι καθολική και ιδιαίτερα ηχηρή.


ΝΑΙ στην ΑΠΕΡΓΙΑ - ΑΠΟΧΗ που αποφάσισε η ΔΟΕ.


Η  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ βρίσκεται στις επάλξεις του αγώνα αυτού, όπως με συνέπεια ήταν και στο θέμα των αιρετών και θα συνεχίσει να είναι απέναντι σε δοτούς κομματικούς εντεταλμένους, που με τη συμμετοχή τους διευκολύνουν και υπηρετούν τις αποφάσεις της κυβέρνησης.

Είμαστε εδώ, ώστε να εκπέμψουμε ένα δυνατό ΝΑΙ στην ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ. Να δώσουμε σάρκα και οστά σ΄ έναν ακόμη νικηφόρο αγώνα του κλάδου, που θα ξεπερνά τα ποσοστά της μη συμμετοχής μας στις εκλογές-παρωδία των αιρετών.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας να συντονίσει με κάθε τρόπο τον αγώνα αυτό και να εξαντλήσει όλους τους τρόπους, ώστε να είναι δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ, με καθαρό, σαφή, χωρίς αστερίσκους λόγο, τίθεται στη διάθεση των αποφάσεων του Διοικητικού μας Συμβουλίου και πάνω από όλα στη διάθεση όλων των συναδέλφων μας.

Στην κατεύθυνση αυτή προγραμματίζουμε τηλεσυναντήσεις με ομάδες σχολείων, προκειμένου να απαντηθούν ερωτήματα και κυρίως να ενώσουμε τις φωνές μας, την αποφασιστικότητά μας στον αγώνα απέναντι στην αξιολόγηση-χειραγώγηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου