Ø Επιδιώκουμε την ΕΝΟΤΗΤΑ στον Κλάδο μας απέναντι στα κοινά προβλήματα.

Ø Αγωνιζόμαστε για την ανατροπή των πολιτικών που οδηγούν στη διάλυση της Δημόσιας Εκπαίδευσης και την εξόντωση του Εκπαιδευτικού.

Ø Αποζητούμε την απαλλαγή του κλάδου από τις συνδικαλιστικές παρατάξεις που είναι δέσμιες κομματικών συμφερόντων προκειμένου να αλλάξει πλεύση το συνδικαλιστικό κίνημα, να πράττει και να φέρεται αδέσμευτα και αγωνιστικά ενάντια στις μεθοδεύσεις των κυβερνητικών επιλογών.


Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

«Δεν Αξιολογώ – Δεν αξιολογούμαι»

Μέλη της Ανεξάρτητης Κίνησης υπογράφουν την παρακάτω δήλωση. Η Ανεξάρτητη Κίνηση καλεί όλους τους συναδέλφους να σπάσουν τα δεσμά του φόβου και να υπογράψουν. Δηλώνουμε Απεργία-Αποχή και δεν συμμετέχουμε στις διαδικασίες της αξιολόγησης που θα διαλύσει τα σχολεία μας και τις σχέσεις μεταξύ μας. 

«Δεν Αξιολογώ – Δεν αξιολογούμαι»
ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΙΣΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ
Οι εκπαιδευτικοί που υπογράφουμε παρακάτω, δηλώνουμε ότι συμμετέχουμε στην Απεργία-Αποχή που έχουν κηρύξει Α.Δ.Ε.Δ.Υ.–Δ.Ο.Ε. από όλες τις διαδικασίες υλοποίησης της ατομικής αξιολόγησης (Π.Δ. 152/13) των εκπαιδευτικών αλλά και αυτοαξιολόγησης-αξιολόγησης της σχολικής μονάδας και κάθε διαδικασία αξιολόγησης του εκπαιδευτικού έργου η οποία πραγματοποιείται σε υλοποίηση του σχετικού νομοθετικού πλαισίου (Ν. 4024/11, Ν. 3848/10, Ν. 4142/13, Ν. 3679/10).
Δηλώνουμε ότι δεν πρόκειται να δεχτούμε:
·                Την αυτοαξιολόγηση της Σχολικής Μονάδας
·                Να αξιολογηθούμε ή να αξιολογήσουμε

Δέλλας Γιάννης
Κορμά Τάνια
Κώστας Παπαδάμος
Κώστας Χατζηφωτιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου