Ø Επιδιώκουμε την ΕΝΟΤΗΤΑ στον Κλάδο μας απέναντι στα κοινά προβλήματα.

Ø Αγωνιζόμαστε για την ανατροπή των πολιτικών που οδηγούν στη διάλυση της Δημόσιας Εκπαίδευσης και την εξόντωση του Εκπαιδευτικού.

Ø Αποζητούμε την απαλλαγή του κλάδου από τις συνδικαλιστικές παρατάξεις που είναι δέσμιες κομματικών συμφερόντων προκειμένου να αλλάξει πλεύση το συνδικαλιστικό κίνημα, να πράττει και να φέρεται αδέσμευτα και αγωνιστικά ενάντια στις μεθοδεύσεις των κυβερνητικών επιλογών.


Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΙΡΕΤΟΥ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ


Αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι,
  • Οι εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών που θα σας εκπροσωπήσουν στα Υπηρεσιακά Συμβούλια τελείωσαν. Οι πρώτοι και μοναδικοί νικητές αυτής της εκλογικής διαδικασίας είστε εσείς, γιατί τιμήσατε με τρόπο μοναδικό και καθολικό  το εκλογικό σας δικαίωμα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από μέρους μου σε όλους σας για τη συμμετοχή σας στις εκλογές αυτές.
  • Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής που από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ μόχθησαν και κατάφεραν να διεξάγουν με άψογο τρόπο και σε άριστο κλίμα τις εκλογές αυτές χωρίς να υπάρχει από πουθενά το παραμικρό παράπονο. Αφανείς αλλά με μεγάλη συμβολή στην επιτυχία των εκλογών είναι τα τρία μέλη που είχαν την ευθύνη για την διεξαγωγή των εκλογών, ο Δ/ντής κ. Μασλάρης Γεώργιος και οι κύριοι Δουλγέρης Γιάννης και Τριανταφυλλίδης Φώτης.
  • Η Ανεξάρτητη Κίνηση για μια ακόμη φορά βγήκε πρώτη δύναμη και αύξησε τα ποσοστά της. Αυτό μας γεμίζει ευθύνες και υποχρεώσεις για το μέλλον έτσι ώστε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης που μας δείξατε. Η ανανέωση της εμπιστοσύνης σας στο πρόσωπό μου να σας εκπροσωπήσω για άλλη μία διετία από τη θέση του αιρετού είναι μεγάλη τιμή για μένα και με συγκινεί ιδιαίτερα.
  • Θερμά συγχαρητήρια στον Κώστα τον Πανταζόπουλο για την εκλογή του και εύχομαι ολόψυχα να έχουμε καλή συνεργασία. Συγχαρητήρια και σε όλους τους υποψήφιους που συμμετείχαν στις εκλογές αυτές. Μας ενώνουν πολλά και δε μας χωρίζει τίποτε.
  • Οι εποχές είναι δύσκολες τόσο στα θέματα της Παιδείας όσο και στα θέματα της Κοινωνίας γενικότερα. Θα δανειστώ αυτό που μας είπε ο Δημήτρης ο Μπράτης σε μια πρόσφατη ενημέρωσή του «Έχουμε έναν τοίχο μπροστά μας. Ο καθένας μόνος του δεν μπορεί να κάνει τίποτε. Όλοι μαζί μπορούμε έστω και μια ρωγμή να του δημιουργήσουμε».
  • Θα τελειώσω με αυτό που τόνιζα στις επισκέψεις μου στα σχολεία. Έχουμε μεγάλη ευθύνη οι Διευθυντές και οι Προϊστάμενοι των σχολείων μαζί με όλους τους εκπαιδευτικούς να ξαναφέρουμε το χαμόγελο και τη χαρά της δημιουργίας στα σχολεία. Να ξεκινήσουμε από εκεί και στη συνέχεια ενωμένοι να παλέψουμε για όλα τα άλλα.

Με τιμή
Γαπκιάδης Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου