Ø Επιδιώκουμε την ΕΝΟΤΗΤΑ στον Κλάδο μας απέναντι στα κοινά προβλήματα.

Ø Αγωνιζόμαστε για την ανατροπή των πολιτικών που οδηγούν στη διάλυση της Δημόσιας Εκπαίδευσης και την εξόντωση του Εκπαιδευτικού.

Ø Αποζητούμε την απαλλαγή του κλάδου από τις συνδικαλιστικές παρατάξεις που είναι δέσμιες κομματικών συμφερόντων προκειμένου να αλλάξει πλεύση το συνδικαλιστικό κίνημα, να πράττει και να φέρεται αδέσμευτα και αγωνιστικά ενάντια στις μεθοδεύσεις των κυβερνητικών επιλογών.


Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Υποψηφιότητες



Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
     Είναι γενική η παραδοχή ότι το συνδικαλιστικό κίνημα στην Ελλάδα βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή. Εκτίμησή μας είναι ότι επηρεάστηκε από τις παθογένειες της μεταπολίτευσης και κυρίως γιατί χρησιμοποιήθηκε  από τα κόμματα μεθοδευμένα με τις συνδικαλιστικές παρατάξεις ως  όργανα υποστήριξης της  πολιτικής του εκάστοτε  κόμματος  εξουσίας, το οποίο με τη σειρά του μετέτρεψε τις συνδικαλιστικές παρατάξεις  σε μηχανισμό παραγωγής κομματικών και κυβερνητικών στελεχών.
    Ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ συνεχίζουμε να πιστεύουμε  σε ένα  συνδικαλιστικό κίνημα αυτόνομο, ακηδεμόνευτο, μακριά από προνομιακές σχέσεις με τους κυβερνώντες, τον παραγοντισμό και τις κομματικές εξαρτήσεις, το οποίο θα αποφασίζει  έχοντας ως αποκλειστικό γνώμονα την  υπεράσπιση των δίκαιων αιτημάτων των εργαζομένων.
    Επειδή θεωρούμε ότι η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ αποτελεί μια ελεύθερη από κομματικές παρεμβάσεις, τίμια και ειλικρινή φωνή στο συνδικαλιστικό χώρο, σας παρουσιάζουμε το ψηφοδέλτιο για το ΠΥΣΠΕ Καστοριάς και τη συμμετοχή μας στο αντίστοιχο ψηφοδέλτιο για το  ΑΠΥΣΠΕ Δυτικκής Μακεδονίας, καλώντας να στηρίξετε την προσπάθειά μας αυτή και να αφήσουμε μακριά τον κομματικό συνδικαλισμό με τις  εξαρτήσεις,  τις συναλλαγές και τον καιροσκοπισμό, που οδηγούν  τα σωματεία σε ρουσφετολογικούς χώρους.
       ΓΙΑ ΤΟ ΠΥΣΠΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
     ΓΙΑ ΤΟ  ΑΠΥΣΠΕ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
  1. ΑΡΒΑΝΙΤOY ΓΕΩΡΓΙΑ
  2. ΔΕΛΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  3. ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  4. ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ ΘΩΜΑΣ
  5. ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
  6. ΜΑΚΡΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ
  7. ΜΠΕΛΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
  8. ΝΤΑΡΝΤΑΝΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ
  9. ΝΤΙΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
10. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΙΝΑ
11. ΠΑΠΑΔΑΜΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
12. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
13. ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ ΑΛΚΗΣΤΗ
14. ΣΜΠΟΝΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε.  ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
   1. ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
   2. ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ ΘΩΜΑΣ
   3. ΚΥΔΩΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
   4. ΜΠΕΛΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
   5. ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
   6. ΣΙΣΜΑΝΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
   7. ΣΟΛΑΧΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
   8. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου