Ø Επιδιώκουμε την ΕΝΟΤΗΤΑ στον Κλάδο μας απέναντι στα κοινά προβλήματα.

Ø Αγωνιζόμαστε για την ανατροπή των πολιτικών που οδηγούν στη διάλυση της Δημόσιας Εκπαίδευσης και την εξόντωση του Εκπαιδευτικού.

Ø Αποζητούμε την απαλλαγή του κλάδου από τις συνδικαλιστικές παρατάξεις που είναι δέσμιες κομματικών συμφερόντων προκειμένου να αλλάξει πλεύση το συνδικαλιστικό κίνημα, να πράττει και να φέρεται αδέσμευτα και αγωνιστικά ενάντια στις μεθοδεύσεις των κυβερνητικών επιλογών.


Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

ΟΧΙ από τις προϊσταμένες νηπιαγωγούς

Χαιρετίζουμε τη στάση των νηπιαγωγών της διεύθυνσής μας και το ηχηρό ΟΧΙ απέναντι στην αξιολόγηση! Οι προϊσταμένες-νοι νηπιαγωγοί με αίσθημα ευθύνης δήλωσαν την αντίθεσή τους στην αξιολόγηση που προωθεί το Υπουργείο Παιδείας και μάλιστα με γρήγορους ρυθμούς. Οι τεχνοκράτες του Υπουργείου βιάζονται να νομιμοποιήσουν και στην πράξη τη διάλυση της δημόσιας δωρεάν παιδείας. Βιάζονται να κατηγοριοποιήσουν τα σχολεία μας και να φορτώσουν όλα τα δεινά της εκπαίδευσης στον σκληρά εργαζόμενο εκπαιδευτικό. Οι νηπιαγωγοί της Καστοριάς σήμερα έσπασαν το φόβο και συντάχτηκαν σε συντριπτική πλειοψηφία με τις αποφάσεις του κλάδου μας που αγωνίζεται για ένα ελεύθερο και δημοκρατικό σχολείο. Περιμένουμε ανάλογη αντίδραση και από τους διευθυντές των δημοτικών σχολείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου