Ø Επιδιώκουμε την ΕΝΟΤΗΤΑ στον Κλάδο μας απέναντι στα κοινά προβλήματα.

Ø Αγωνιζόμαστε για την ανατροπή των πολιτικών που οδηγούν στη διάλυση της Δημόσιας Εκπαίδευσης και την εξόντωση του Εκπαιδευτικού.

Ø Αποζητούμε την απαλλαγή του κλάδου από τις συνδικαλιστικές παρατάξεις που είναι δέσμιες κομματικών συμφερόντων προκειμένου να αλλάξει πλεύση το συνδικαλιστικό κίνημα, να πράττει και να φέρεται αδέσμευτα και αγωνιστικά ενάντια στις μεθοδεύσεις των κυβερνητικών επιλογών.


Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Ευχαριστήρια επιστολή



          Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
         Την Τετάρτη στις 7 του Νοέμβρη στις εκλογές για  τα αιρετά μέλη, εκπροσώπους μας,  στο ΠΥΣΠΕ Καστοριάς, με την εμπιστοσύνη που μας δείξατε και τη στήριξη που μας προσφέρατε, η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ αναδείχτηκε πρώτη δύναμη με 163 ψήφους. Εκλέχτηκαν αιρετοί ο Μπέλλος Σταύρος (τακτικός) και ο Καρανικόλας Θωμάς (αναπληρωματικός).
     Ως υποψήφιοι της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ  ευχαριστούμε ιδιαίτερα  όλες και όλους εσάς, που μας εκτιμήσατε, μας πιστέψατε  και μας δώσατε για μιαν ακόμη φορά τη δυνατότητα να σας εκπροσωπήσουμε στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο. Δώσαμε έναν έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα έχοντας απέναντί μας «ανίερες» συμμαχίες και δοσοληψίες, λασπολογία και κατασυκοφάντηση από υποψηφίους συγκεκριμένου ψηφοδελτίου. Τα αφήνουμε αυτά στην κρίση όλων των συναδέλφων και συνεχίζουμε.
       Πιστεύουμε ακράδαντα ότι  οι αιρετοί  θα πρέπει να είναι  η φωνή όλων των συναδέλφων  μέσα στα Υπηρεσιακά Συμβούλια, που θα ενημερώνονται για τα προβλήματα,  κάνοντας επισκέψεις στα σχολεία,  που θα παρέχουν συνεχή ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν όλες-ους μας, σε σχέση με το Υπηρεσιακό Συμβούλιο, αλλά παράλληλα θα τολμούν  να διαφοροποιηθούν  και να συγκρουστούν , όταν χρειαστεί να υπερασπιστούν  το δίκιο, τη νομιμότητα και τη διαφάνεια.
Οι υποψήφιοι της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ
1. ΑΡΒΑΝΙΤOY ΓΕΩΡΓΙΑ
2. ΔΕΛΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
3. ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
4. ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ ΘΩΜΑΣ
5. ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
6. ΜΑΚΡΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ
7. ΜΠΕΛΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
8. ΝΤΑΡΝΤΑΝΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ
9. ΝΤΙΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
10. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΙΝΑ
11. ΠΑΠΑΔΑΜΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
12. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
13. ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ ΑΛΚΗΣΤΗ
14. ΣΜΠΟΝΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου