Ø Επιδιώκουμε την ΕΝΟΤΗΤΑ στον Κλάδο μας απέναντι στα κοινά προβλήματα.

Ø Αγωνιζόμαστε για την ανατροπή των πολιτικών που οδηγούν στη διάλυση της Δημόσιας Εκπαίδευσης και την εξόντωση του Εκπαιδευτικού.

Ø Αποζητούμε την απαλλαγή του κλάδου από τις συνδικαλιστικές παρατάξεις που είναι δέσμιες κομματικών συμφερόντων προκειμένου να αλλάξει πλεύση το συνδικαλιστικό κίνημα, να πράττει και να φέρεται αδέσμευτα και αγωνιστικά ενάντια στις μεθοδεύσεις των κυβερνητικών επιλογών.


Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Ενημέρωση



Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
σας ενημερώνουμε πως η προγραμματισμένη για σήμερα συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Καστοριάς ΔΕΝ πραγματοποιήθηκε (αναβλήθηκε για αύριο 11/12/2018, στις 12:30), διότι απουσίαζε ο πρόεδρος του ΠΥΣΠΕ.
Συγκεκριμένα: για δεύτερη συνεχόμενη συνεδρίαση, ο πρόεδρος συγκαλεί σε συνεδρίαση τα μέλη του ΠΥΣΠΕ, ενώ ο ίδιος «φροντίζει» να μην παρίσταται!!!, φέρνοντας σε δύσκολη θέση ακόμη και τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης, καθώς κανείς δεν μπορούσε να μας εξηγήσει τον λόγο της απουσίας του προέδρου του ΠΥΣΠΕ Καστοριάς.
Όπως καταλαβαίνετε, αγαπητές/οί συναδέλφισσες/οι, ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις στο ΠΥΣΠΕ Καστοριάς, καθώς ΔΕΝ υπάρχει προηγούμενο, σε όλη την Ελλάδα, πρόεδρος του ΠΥΣΠΕ να συγκαλεί συνεδρίαση και εκείνος να μην επιθυμεί να συμμετέχει. Αναδεικνύεται για άλλη μια φορά και πέρα από κάθε αμφιβολία, ποια είναι η διοικητική κουλτούρα ορισμένων, καθώς και η άποψή τους για τη λειτουργία των συλλογικών οργάνων.

                                                                                                Μπέλλος Σταύρος
                                                                                       Αιρετός ΠΥΣΠΕ Καστοριάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου