Ø Επιδιώκουμε την ΕΝΟΤΗΤΑ στον Κλάδο μας απέναντι στα κοινά προβλήματα.

Ø Αγωνιζόμαστε για την ανατροπή των πολιτικών που οδηγούν στη διάλυση της Δημόσιας Εκπαίδευσης και την εξόντωση του Εκπαιδευτικού.

Ø Αποζητούμε την απαλλαγή του κλάδου από τις συνδικαλιστικές παρατάξεις που είναι δέσμιες κομματικών συμφερόντων προκειμένου να αλλάξει πλεύση το συνδικαλιστικό κίνημα, να πράττει και να φέρεται αδέσμευτα και αγωνιστικά ενάντια στις μεθοδεύσεις των κυβερνητικών επιλογών.


Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

Ερωτήματα προς το ΔΣ των Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης


ΠΡΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ  ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Συνάδελφοι του Δ.Σ.
Η ανακοίνωση-απόφασή σας ( Α.Π. 12/12-2-2020) κρίθηκε μέσα στις πρώτες ώρες από τη δημοσιοποίησή της, κάτι το οποίο γνωρίζετε πολύ καλά και δεν χρήζει από μέρους μου  άλλη αναφορά.
Ως μέλος του Συλλόγου και κυρίως ως αιρετός ανταποκρίθηκα στο σύνολο των προσκλήσεων σας, προκειμένου, ως οφείλω από τη θέση μου, να σας ενημερώσω έγκαιρα και έγκυρα.
Παρόλα αυτά, στην απόφασή σας αποκρύπτονται σημαντικά γεγονότα.
Αυτοπροσώπως κατέθεσα την καταγγελία ( Α.Π 6/29-1-2020) σε συνεδρίασή σας και ταυτόχρονα απάντησα και έδωσα όλες τις απαραίτητες διευκρινίσεις.
Έγκαιρα σας ενημέρωσα για την εξέλιξη της πορείας της και αμέσως μετά την επίσημη παραπομπή σε προανακριτική, εκ μέρους της Περιφερειακής Δ/νσης,  επικοινώνησα με την Πρόεδρο.
Τα παραπάνω, κατά περίεργο τρόπο, δεν συμπεριλαμβάνονται στην απόφασή σας, με αποτέλεσμα να τίθεται σε αμφισβήτηση, άμεσα ή έμμεσα, εκ μέρους των συναδέλφων/ισσών η φερεγγυότητα και η εγκυρότητα  των ενημερώσεών μου στα σχολεία της ΔΠΕ Καστοριάς.
Τέλος, θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να αποσαφηνιστεί αν η καταγγελία είναι μια ακόμη πηγή - αιτία της αναταραχής,  την οποία διαπιστώνετε στα σχολεία της περιφέρειάς μας,  γιατί  τις ευθύνες - με τη μέθοδο του ανεμιστήρα-  τις επιρρίπτετε κατά απαράδεκτο τρόπο αδιακρίτως σε όλους.
Παρακαλώ όλα τα παραπάνω να απαντηθούν  προφορικώς στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση και γραπτώς σε μένα  την Τετάρτη 19-2-2020, προκειμένου να λάβουν δημόσια τις απαντήσεις οι παραβρισκόμενοι τουλάχιστον συνάδελφοι-ισσες.
 Καστοριά  16-2-2020
                                                     Με εκτίμηση                                                                                         
Το τακτικό μέλος του ΠΥΣΠΕ
Δέλλας  Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου